Џудо клуб Партизан на Европском првенству у Хагу

Европско првенство у џудоу које се одржало од 7. до 9. септембра 2023. године у Хагу било је изузетно такмичење на којем су четири храбре такмичарке из Џудо клуба Партизан представљале Србију. Иако нису постигле жељене резултате, истакнула се једна од њих – Кристина Нишавић.

Наше четири талентоване џудисткиње, Анастасија Богдановић, Николина Нишавић, Јована Стејпановић и Кристина Нишавић, суочиле су се са изазовом представљања своје земље на овом престижном такмичењу. Нажалост, Анастасија, Николина и Јована нису прошле прво коло, али њихов труд и посвећеност не смеју се заборавити.

Кристина Нишавић, с друге стране, показала је изванредан дух и вештину током својих борби на овом првенству. Кристина је освојила седмо место у својој категорији. Њена борба и упорност су биле невероватне.

У првој рунди, Кристина је храбро савладала такмичарку из Словеније, приказавши изванредно техничко знање и тактичку интелигенцију. У другој рунди, показала је свој таленат и храброст победивши такмичарку из Белгије.

Иако је у трећој рунди изгубила од противнице из Шпаније, Кристина се није предала. У репасажу је наставила да се бори са великим ентузијазмом, али нажалост, изгубила је од такмичарке из Швајцарске. Ипак, њен пут на овом првенству био је пун инспирације за све нас.

Џудо Клуб Партизан поносно честита Кристини Нишавић на изванредном наступу и освајању седмог места на Европском Првенству у Хагу. Њен труд, преданост и борбени дух су пример свима, и сигурни смо да ће наставити да нас одушевљава својим успесима у будућности.

Остајемо посвећени подршци нашим талентованим џудисткињама и радујемо се будућим такмичењима и успесима које ће донети Џудо клубу Партизан и Србији.

ЈЕДАН ТИМ, ЈЕДНА ПОРОДИЦА, ПАРТИЗАН!!!