ШАМПИОНАТ СРБИЈЕ МЛАЂИ СЕНИОРИ

ПАРТИЗАН јос једном потврдио врхунски квалитет, овога пута на Првенству Србије за млађе сениоре.

Кадети и јуниори нашег клуба још једном су успешно одбранили црно беле боје и одвели цео наш тим у сам врх табеле, на велико друго место екипно у конкуренцији од преко тридесет клубова.

Све три сестре Нишавић потврдиле су апсолутну доминацију на домаћем терену и убедљивим наступима најавиле да су спремне да бране боје клуба и на предстојећем екипном првенству Србије. Свака на свој начин, пружиле су љубитељима џудоа право задовољство демонстритајући неколико прелепих ипона у духу наше вештине, незног пута који су врло спретно пронашле против сваке противнице.

Још једно у низу изненађења приредио нам је и нас најмлађи кадет Богдан Величковић, који је на путу до финала скинуо неколико скалпова у једној од најквалитетнијих категорија до 73кг. Богдан је освајањем сребрне медаље уписао себи, трећу за редом државну медаљу у 2022. години на чему му одајемо посебно признање. Друго место припало је и Анастасији Богдановић која је већ неколико година уназад константно у самом врху наше државе. Трећа места освојили су Јана Дугоњић и Војин Мандић. Јана је још једном била на висини задатка, давала целу себе у сваком мечу, и потпуно заслужено освојила још једну државну медаљу у низу. Воја је у протеклом периоду уложио много труда и рада, што је овог пута резултирало трећим местом. Међутим сви знамо да његово време тек долази и да ће нас он врло брзо обрадовати и оним најсјанијим одличјима.

Све у свему, наш клуб иде исправним путем ка остварењу зацртаних циљева и резултат од јуче јесте само потврда да смо на добром путу да те циљеве и остваримо.

ЈЕДАН ТИМ ЈЕДНА ПОРОДИЦА,

ПАРТИЗАН!!!