Шампионат Србије за старије дечаке и девојчице

Џудо клуб Партизан остварио је изванредне резултате на недавно одржаном Шампионату Србије за старије дечаке и девојчице, који је одржан у суботу, 27. маја 2023. године. Наши талентовани такмичари су показали изванредне вештине, упорност и посвећеност, те су се вратили са заслуженим наградама.

Највеће похвале иду ка нашим шампионима, Сергеју Станковићу и Алекси Антићу, који су освојили прва места у својим категоријама. Њихова храброст, техника и борбени дух су их издвојили међу конкуренцијом, а њихова победа је понос не само за наш клуб, већ и за целокупан џудо спорт у Србији. Честитамо Сергеју и Алексу на њиховом изванредном успеху!

Такође, желимо да истакнемо сјајне резултате наших такмичара који су освојили трећа места. Лука Павловић, Вукашин Величковић, Драган Јовић, Даница Стојановић и Милица Симовић су својим талентом, трудом и упорношћу успели да се изборе за постоље. Њихови успеси су одраз њихове посвећености и преданости тренингу, као и подршке коју су добили од нашег стручног тима. Браво за наше такмичаре!

Овим успесима на Шампионату Србије, Џудо клуб Партизан наставља да гради своју репутацију као један од најуспешнијих клубова у земљи. Наша посвећеност развоју младих талената и промовисању џудо спорта остаје неизмењена, а ови резултати су само доказ да смо на правом путу.

Честитамо још једном нашим шампионима и свим такмичарима који су учествовали на Шампионату Србије. Хвала вам на вашем труду, борбености и представљању Џудо клуба Партизан на најбољи могући начин. Напред, заједно смо јачи!

ЈЕДАН ТИМ, ЈЕДНА ПОРОДИЦА, ПАРТИЗАН!!!