Топалов Опен- Бугарска

Џудо клуб Партизан постигао је изванредне резултате на недавном турниру у Бугарској. Наши талентовани такмичари су се истакли својим вештинама и упорним радом, освајајући заслужена признања.

Андрија Петронијевић, Вукашин Величковић и Драган Јовић су се с поносом попели на друго степеник победничког постоља. Њихова изванредна техничка спретност и тактичка интелигенција били су кључни фактори њиховог успеха. На трећем месту нашли су се Лука Павловић, Даница Стојановић и Андрија Радовановић, чиме су још једном потврдили своју борбеност и вештину.

Ови резултати су доказ да је Џудо клуб Партизан у самом врху џудо спорта. Наши такмичари су показали да су спремни за изазове на међународном нивоу и да су прави амбасадори нашег клуба.

Честитамо свим такмичарима на њиховим изванредним резултатима и захваљујемо им што су достојно представљали наш клуб. Такође, желимо да се захвалимо тренерима и родитељима на њиховој подршци и посвећености. Без вас, ови резултати не би били могући.

Настављамо с тренинзима и припремама за будуће такмичење како бисмо наставили овај низ сјајних резултата. Драго нам је што смо део овако талентованог клуба и радујемо се свим изазовима који нас очекују.

Пратите нас на нашем сајту и друштвеним мрежама како бисте били у току са свим новостима и резултатима нашег клуба. Хвала вам на подршци и заједно идемо напред!

ЈЕДАН ТИМ, ЈЕДНА ПОРОДИЦА, ПАРТИЗАН!!!