Сениорско Првенство Србије

У суботу 04.03.2023. године одржано је Првенство Србије за сениоре и сенироке на коме су наступили такмичари нашег клуба.

Као најмлађа екипа на такмичењу кадети и јуниори Партизана били су неприкосновени, достојно бранећи црно беле боје у најјачој конкуренцији сениора. У прилог томе говори и податак да се чак 10 такмичара нашег клуба нашло у финалном блоку и борби за медаљу, а њих 5-оро је и освојило медаље са највеће смотре, што нас је одвело на 3.место у екипној конкуренцији.

Трећа места припала су Кристини Нишавић и Војину Мандићу, који су имали сјајно издање уз прегршт атрактивних техника на задовољство публике и љубитеља нашег спорта.

Друга места освојили су Анастасија Богдановић и Богдан Величковић. Анастасија је још једном потврдила квалитет и континуитет освајања националних одличја будући да јој је ово десета јубиларна медаља са националних шампионата.

Богдан је направио праву сензацију уласком у финале једне од најјачих категорија до 73кг, чиме је ушао у историју као најмлађи сениор који је тек са навршених 16 година радио финале првенства Србије.

Свакако најдражу, прву сениорску златну медаљу у досадашњем тренерском раду Маше и Стевана Стојановића, донела је Николина Нишавић.За младу Нину речи не постоје, она говори делима, иза којих стоји огромна дисциплина, одговорност и рад.

Остаје мали жал за пар неосвојених медаља од стране наших такмичара који су такође имали сјајно издање на овом првенству, попут Јелене Нишавић, Александра Петровског, Марка Јоргића и Јане Дугоњић.

Наставићемо и даље са радом и трудом да већ на следећем такмичењу будемо још убедљивији.

ЈЕДАН ТИМ, ЈЕДНА ПОРОДИЦА, ПАРТИЗАН!!!