Сарадња Џудо клуба Врање и Партизана: Небо је граница

Сарадња Џудо клуба Врање и Партизана: Небо је граница

У просторијама Џудо клуба Врање организован је током викенда тренинг и састанак са управом Јудо клуба Партизан из Београда.

  • На заједничком тренингу чланови Џудо клуба Врање имали су прилику да упознају тренере и такмичаре ЏК Партизан као и њихове тајне у тренажном, односно такмичарском процесу.

Потписан је меморандум о заједничкој сарадњи између ова два клуба.

Оквирно сагледан уговор односи се на подршку из Београда, како у техничком смислу, тако и у материјалном смислу.

У сарадњи клубова посредује Стеван Стојановић, председник Џудо клуба Партизан, чији је клуб у експанзији са његовим доласком.

Имају десетак сателит-клубова као и базни клуб који функционише у просторијама Спортског друштва Партизан у Хумској – изјавио је за Врањске новости тренер ЏК Врање Милан Марковић.

Он је рекао да Стојановић сматра да је клуб на југу Србије “постао део једне велике породице”.

  • Проблеми са којима се сусрећу клубови из мањих средина, па и наш због одласка такмичара након основне и средње школе, Врањанцима ће од сада бити олакшан, на начин што ће исти моћи да тренирају у београдском Партизану, а оставља им се избор за који ће клуб наступати – наводи Марковић за наш портал.

Према уговору о пословно-техничкој сарадњи Врањацима је обезбеђен и стручни кадар из Београда, који ће пратити рад и помагати у тренажном процесу.

  • Добронамерне речи којима је председник ЏК Партизан одушевио и надахнуо све присутне у сали некима ће остати у памћењу за читав живот.

Своје излагање за будућу успешну сарадњу завршио је слоганом ЏК Партизана “Небо је граница” – рекао је Марковић за Vranje News.