Први освајач медаље на Олимпијади младих- Марко Јоргић!

Поносно објављујемо да је наш такмичар, Марко Јоргић, постао први представник Србије који је освојио медаљу на Олимпијади младих! Ова изванредна спортска манифестација одржава се у Марибору, а Марко је заслужено донео бронзу у категорији до 55кг.

Након напорних борби и врхунских представа, Марко је срушио све препреке на путу до постоља. У првој рунди, храбро се суочио с изазовом и тријумфално савладао такмичара из Велике Британије, ЦХРАНИУК. Наставио је свој низ победа у другом колу, где је импресивно победио такмичара из Естоније, СХЦХЕКОТИН.

У полуфиналу, иако се борио свим срцем, Марко се суочио с јаким такмичарем из Италије, ЛАТТАНЗИ, који је овога пута био успешнији. Без обзира на то, Марко није губио наду и мотивацију те је наставио свој поход ка освајању медаље.

У борби за бронзану медаљу, Марко је још једном показао изузетно спортско умеће и борбеност. Противник му је био такмичар из Холандије, РИЦХАРДСОН, али Марко није допустио никакво изненађење. Сјајном игром и упорности, тријумфовао је у тој одлучујућој борби, освајајући тако заслужено бронзано одличје за нашу репрезентацију!

Овај историјски тренутак за нашу земљу у свету спорта неизмерно нас радује и мотивише. Марко Јоргић је пример храбрости, талената и неуморног рада, који је достојно представио Србију на међународној спортској сцени.

Честитамо Марку Јоргићу на освојеној бронзаној медаљи и захваљујемо му се на његовом неуморном труду и представљању наше земље на Олимпијади младих у Марибору. Његов успех је инспирација за све младе спортисте у Србији да наставе са вером у себе, своје таленте и могућности.

Хвала, Марко! Поносни смо на тебе!

ЈЕДАН ТИМ, ЈЕДНА ПОРОДИЦА, ПАРТИЗАН!!!