Првенство Србије за јуниоре

Првенство Србије за јуниоре

На Првенству Србије за јуниоре одржаном 25.10. у с.ц. Шумице,  такмичари џудо клуба Партизан још једном су потврдили доминацију и квалитет за сам врх државе.

Николина Нишавић је, након освајања злата на кадетском првенству и медаље са сениорског првенства Србије, освојила златну медаљу и за јуниоре чиме је потврдила епитет најуспешнијег такмичара нашег клуба. Нажалост, због укидања првенства европе за кадете ове године неће имати прилику да искаже сав потенцијал који годинама у назад потврђује врхунским резултатима на домаћој сцени.

Кристина Нишавић је такође, након освајања златне медаље на првенству Србије за кадете, потврдила доминацију и у јуниорској конкуренцији савладавши све своје противнице врло ефектним ипонима. Нажалост, случај као и са Николином, Европа ће морати да сачека на њихов наступ још неко време. У сваком случају што је било до њих девојке су постигле и више од очекиваног на шта смо посебно поносни.

 Велико изненађење донела нам је Анастасија Богдановић која је врло уверљивим наступом освојила титулу вицешампиона Србије за јуниоре. Анчи је носилац државне медаље у свим узрастима до сада, међутим њен наступ на овом првенству ћемо дуго памтити јер је била мотивисана и тачна као никада до сад.

Наш клуб је на овом државном првенству завршио на високом 4. месту, што нас чини јединственим у Србији, с обзиром да смо ове године били у топ пет клубова у Србији за све узрасне категорије.  

Све честитке нашим девојкама на још једном врхунском издању са жељом да њихов успех послужи за подстрек осталим такмичарима у освајању највиших државних али и међународних резултата.

 

ЈЕДАН ТИМ ЈЕДНА ПОРОДИЦА, ПАРТИЗАН!