Пионири остварили значајан успех у Мађарској

Драги љубитељи џудоа,

Са поносом вас обавештавамо да су наши талентовани пионири из Џудо клуба Партизан постигли изванредне резултате на недавно одржаном такмичењу у Мађарској-Домасзек. Наши млади спортисти су демонстрирали своју снагу, вештину и одлучност, остављајући дубок утисак на противнике и освајајући заслужене медаље.

Посебно бисмо желели да честитамо нашим првопласираним такмичарима, Драгану Јовићу, Теодори Пантић и Андрији Петронијевићу који су заслужено освојили прва места у својим категоријама. Њихова посвећеност, упорност и техничка супериорност на татамију су биле изванредне, и представљају сјајан пример за све нас.

Поред наших шампиона, такође бисмо желели да истакнемо изванредне резултате наших другопласираних такмичара, Уне Симовић и Данице Стојановић. Њихова храброст и упорност током мечева донели су им сребрне медаље, доказавши да су и оне међу најбољим младим џудисткињама у региону.

Осим тога, наши талентовани спортисти су освојили и трећа места на овом такмичењу. Вукашин Величковић, Александар Путниковић, Лазар Павловић, Глигорије Петровић и Касија Мирић су показали изванредно техничко знање и борбени дух, те су заслужили признање за свој труд.

Ови успеси су плод напорног тренинга, преданости и подршке нашег стручног тима, као и подршке родитеља и клупске заједнице. Џудо клуб Партизан је поносан на све наше такмичаре и верује у њихову способност да остваре још веће успехе у будућности.

Хвала свима који су подржали наш клуб и наше младе џудисте на путу до ових изванредних резултата. Наставићемо да се трудимо да унапређујемо џудо спорт и негујемо нове таленте како бисмо и даље били међу најбољима.

Честитамо још једном нашим пионирима на њиховим сјајним резултатима и желимо им много среће и успеха у будућим такмичењима!

ЈЕДАН ТИМ, ЈЕДНА ПОРОДИЦА, ПАРТИЗАН!!!