Партизан осваја још две медаље на Европском првенству!

Џудо клуб Партизан је остварио изузетан успех на Европском првенству освајањем још две медаље. Богдан Величковић и Јелена Нишавић, који су представљали како Партизан тако и репрезентацију Србије, освојили су бронзане медаље у својим категоријама.

Богдан Величковић, млади талент српског џудоа, показао је изванредно умеће током такмичења проведених чак 43 минута на татамију. Током целог дана, учествовао је у шест захтевних мечева, остваривши пет победа и доживевши само један пораз. Његова непоколебљива борба за успех се исплатила када је освојио бронзу за своју земљу и Џудо клуб Партизан.

Богданова путања до постоља није била лака. У првом мечу се суочио са изузетно јаким противником из Израела, АТЛАС Ј, али је изашао као победник. Наставио је свој низ победа тако што је савладао ГЛИГА Д из Румуније у другом колу. Иако је доживео пораз у четвртфиналу од ТАВОЛЛЕТА Л из Италије, Богдан је показао невероватну отпорност и борио се у репасажним мечевима. Остварио је победу над ДИКАЈЕВ С из Естоније у првом репасажном мечу, а у другом репасажу победио је YАЗГАН Y из Турске. На крају, у мечу за бронзу, Богдан је тријумфовао против такмичара МАРЦЗАК Д из Велике Британије, заслуживши своје место на победничком постољу.

Јелена Нишавић, такође изузетна џудисткиња која представља Партизан и Србију, показала је свој огроман таленат и одлучност. Са четири победе и једним поразом, освојила је бронзану медаљу.

Јеленин пут почео је са несрећним поразом од МАРКУЛИН Н из Хрватске у првом колу. Међутим, није се обесхрабрила, већ је наставила борбу у репасажним мечевима, показујући свој необориви дух. Остварила је убедљиву победу над ВАН ДЕР МААС К из Холандије у првом репасажу. У другом репасажу је тријумфовала над ПАГЛИАРО М из Италије. Настављајући низ победа, Јелена је победила НОЕРСКОВ М из Данске у трећем мечу репасажа. У мечу за бронзу, победила је ГЛУБИАК М из Пољске, осигуравајући своје место на постољу поред свог саиграча Богдана Величковића.

Изванредне перформансе Богдана и Јелене одражавају њихову посвећеност, предан рад и изузетну обуку коју су примили у Џудо клубу Партизан. Ове медаље не само да доприносе богатој историји успеха Партизана, већ истичу и таленат и потенцијал српског џудоа.

Овај изузетан успех не би био могућ без изузетног рада и преданости тренера Маше и Стевана Стојановића. Њихова стручност, вођство и подршка су кључни фактори који су допринели овим сјајним резултатима. Њихова посвећеност у развоју и усавршавању младих џудиста у Партизану је неизмерна.

Честитамо тренерима Маши и Стевану Стојановићу на њиховом изванредном вођству и улози у постизању ових медаља. Њихов рад и посвећеност су били од пресудног значаја за успех Богдана и Јелене. Настављајући са таквим изванредним тренерским радом, Џудо клуб Партизан ће сигурно наставити да остварује изванредне резултате и поносно представља Србију у свету џудоа.

ЈЕДАН ТИМ, ЈЕДНА ПОРОДИЦА, ПАРТИЗАН!!!