ПАРТИЗАН НАЈУСПЕШНЈА ЕКИПА У ДРЖАВИ

Узбудљиво такмичење за јуниоре одржано је у суботу, 20.05.2023, а Џудо клуб Партизан је засијао као најсјајнија звезда. Наши изузетни такмичари су показали своју супериорност и однели прво место са највише освојених медаља, остављајући конкуренцију далеко иза себе.

Наши првопласирани јунори, Обрен Антић, Николина Нишавић, Кристина Нишавић и Јана Дугоњић, су остварили изванредне резултате и потврдили своју доминацију у својим категоријама. Њихова храброст, снага и техничка бриљантност на татамију су били импресивни и показали су да су међу најбољим младим џудистима у Србији.

Такође, желели бисмо честитати нашим другопласираним такмичарима, Војину Мандићу и Исидори Петровић. Њихова упорност, дисциплина и талент су им донели сребро, а њихова изведба на турниру била је изузетна.

Наши талентовани јунори такође су освојили трећа места на овом престижном шампионату. Александар Петровски и Анастасија Богдановић су показали своју снагу, вештину и неустрашивост током борби, доказавши да имају шампионски потенцијал.

Ови изванредни резултати су плод напорног рада, посвећености и подршке нашег стручног тима, као и подршке родитеља и клупске заједнице. Џудо клуб Партизан се поноси свим нашим такмичарима и верује у њихову способност да достигну врхунске резултате и на међународном нивоу.

Такође, други део јуниорске поставе је узео учешће на турниру у Пољској. За наш клуб наступили су Богдан Величковић, Јелена Нишавић, Марко Јоргић и Невена Павловић.
Богдан и Јелена су после две победе, нажалост, остали без пласмана, док су Марко и Невена завршили учешће у првом колу.

Честитамо још једном нашим сјајним јуниорским џудистима на њиховом освајању првих места и желимо им много среће и успеха у будућим такмичењима!

ЈЕДАН ТИМ, ЈЕДНА ПОРОДИЦА, ПАРТИЗАН!!!