Најсјанија Николина Нишавић!

Џудо клуб Партизан с великим поносом и радошћу истиче тријумф своје изузетне такмичарке, Николине Нишавић, која је освојила величанствену златну медаљу на Евро купу у Прагу. Ово је Николинин други наступ на овом престижном такмичењу, а њен тријумф у категорији -52кг представља изванредну потврду њеног неоспорног талента и преданости џудо спорту.

Николина је свој пут до злата прошла кроз четири победничка меча, приказујући изузетну техничку и тактичку вештину. Њена доминација над противницама као што су ЈИЛДИРИМ Сејма (ТУР), МАМИРА Луца (ХУН) и Вероника ХОРАКОВА (ЦЗЕ) била је импозантна. У финалу, Николина је остварила победу против Олиwие КУТYЛА (ПОЛ) сјајним бацањем и освојила бод Ваза-ари. Ова златна медаља је плод њеног дугогодишњег напорног рада, тренинга и неуморних одрицања.

Џудо клуб Партизан са дивљењем и поносом гледа Николинин успех, сматрајући је извором инспирације за све младе џудисте. Њена страст и преданост џудоу су неизмерно драгоцени, а освајање златне медаље на Евро купу само је један од многих успеха које ће сигурно постићи у будућности.

Поред тога, Џудо клуб Партизан такође жели да истакне и учествовање Кристине Нишавић, Николинине сестре, на Евро купу у Прагу. Иако је Кристина доживела пораз у првом колу, храбро се вратила победом у репасажу, али је нажалост на крају доживела још један пораз, што је окончало њено учешће на овом европском турниру. Без обзира на изостанак медаље, Кристина је показала храброст и упорност у сваком мечу, што је за сваку похвалу.

Поред сестара Нишавић, Џудо клуб Партизан је имао и мушки трио такмичара – Александра Петровског (-73кг), Војина Мандића (-90кг) и Андрију Петровића (-81кг), који су се суочили са јаком конкуренцијом. Нажалост, нису успели да се пласирају даље од првог кола, али ови млади џудисти ће наставити са својим тренинзима и усавршавањем како би се вратили још снажнији на будућим турнирима.

Џудо клуб Партизан са поносом истиче све такмичаре који су представљали клуб на Евро купу у Прагу. Ови млади спортисти су показали изузетан таленат, борбеност и преданост џудо спорту. Клуб ће и даље подржавати своје такмичаре у њиховим спортским подвизима и верује да ће постићи још веће успехе у будућности.

Честитамо Николини Нишавић на освајању златне медаље, а такође желимо Кристини, Александру, Војину и Андрији пуно среће и успеха у њиховим даљим спортским подухватима. Џудо клуб Партизан је поносан на своје чланове и верује у њихов неоспорни таленат и потенцијал.

ЈЕДАН ТИМ, ЈЕДНА ПОРОДИЦА, ПАРТИЗАН!!