Европски куп Сарајево- Јуниори

Џудо клуб Партизан најуспешнији на јунироском Европском купу у Сарајеву!

Првог дана такмичења, златну медаљу за репрезентацију Србије донела је Анастасија Богдановић у категорији +78кг. Анастасија је врло убедљиво стигла до најсјанијег одличја са 3 победе.

Другог дана такмичења златну медаљу донела је Николина Нишавић у категорији до 52 кг, што су биле уједно и једине златне медаље за репрезентацију Србије на истоименом Европском купу.
Николина је до своје златне медаље стигла са 4 победе, где је њена спремност и техника била доминантна, што у прилог томе говори податак да својим противницама није дозволила ни једну шансу за напад.

Такође, другог дана такмичења, бронзану медаљу за репрезентацију Србије освојила је Кристина Нишавић у категорији до 57кг. Кристина је променом категорије постала и те како конкуретна у Европи, дижемо форму и с правом очекујемо у наредном периоду и још веће резултате.

У мушкој конкуренцији наступили су Александар Петровски и Војин Мандић.
Нажалост, Александар је заустављен у првом колу од домаћег такмичара, док је Војин Мандић после 2 победе и 2 пораза заузео 7. место.Момци су са нашим кадетом Величковић Богданом остали и на кампу где ће даље брусити форму и стицати искуство за следећи окршај.

Ово је, до сада, најуспешнији куп за наш клуб, али и један од успешнијих и за нашу репрезентацију.
Наш рад, из дана у дан, даје све веће резултате, нашта смо посебно поносни!

ЈЕДАН ТИМ, ЈЕДНА ПОРОДИЦА, ПАРТИЗАН!!!