Европски куп за кадете- Загреб

Један једини, непоновљиви БОГДАН ВЕЛИЧКОВИЋ!

Портеклог викенда на, до сада, најбројнијем Еврпском купу, такмичар нашег клуба Богдан Величковић, после великих осам мечева и шест победа, заузео је пласман на 5.место.

Богдан је на свом путу кроз жреб морао да савлада такмичаре из Мађарске, Румуније, Украјине, Кригистана, Азербејџана и Велике Британије, док је у тесном мечу четвртфинала изгубио од такмичара из Француске, а касније у борби за медаљу славио је такмичар Казахстана.

Тешко је било и побројати све земље против којих се наш репрезентативац борио, а камоли одрадити толико тешких борби у једном дану, што је за свако поштовање.

Овом приликом му се захваљујемо и одајемо признање и поштовање, на више него достојном репрезентовању наше земље, нашег клуба и наше џудо породице зване ПАРТИЗАН, која из дана у дан броји све већи број репрезентативаца, представника наше земље на најпрестижнијим такмичењима у Европи и Свету.

На овом такмичењу дебитовала је и наша најмлађа кадеткиња Невена Павловић која је већ на свом првом европском купу забележила две победе, што је и више него одличан резултат и показатаељ да Невена иде крупним корацима ка европским резултатима.

Нажалост, наше велике узданице Јелена Нишавић и Марко Јоргић заустављени су у првом колу, али и то је део нашег одрастања и великог пута на који смо кренули и са ког се нећемо склањати.

У прилог томе и останак на кампу у Загребу, где ће наше наше узданице имати прилике да се опробају са својим противницима и исправе грешке које су нас овом приликом коштале добрих резултата.

ЈЕДАН ТИМ, ЈЕДНА ПОРОДИЦА, ПАРТИЗАН!!!