Европске отворене школске борилачке игре 2023

Џудо клуб Партизан остварио је сјајне резултате на недавним Европским отвореним школским играма, одржаним 30.05. и 31.05.2023. године. Наши талентовани такмичари су се истакли и донели клубу велики успех.

Велико признање заслужују наши шампиони који су освојили прво место: Милица Лопичић, Михајло Марић, Богдан Величковић и Јелена Нишавић. Њихова преданост, вештина и упорност довели су до врхунских резултата, а њихове златне медаље сијаће као симбол њихових изузетних достигнућа.

Такође, желимо да честитамо нашим такмичарима који су се пласирали на друго место: Лазар Меловић, Ема Кривокућа, Нина Грубејшић, Касија Мирић, Алекса Антић и Јана Јовановић. Њихова посвећеност и рад су награђени сребром, које је заслужено признање за њихов труд и таленат.

Наши џудисти који су освојили треће место такође су остварили изванредне резултате. Лука Лиздек, Лука Нешковић, Мина Благојевић, Ђурђа Мањенчић, Данило Стојковић, Андрија Петронијевић, Вукашин Величковић, Даница Стојановић, Анита Боровац, Марко Јоргић и Невена Павловић могу бити поносни на бронзане медаље које су донели својим трудом, вештином и храброшћу.

Наравно, не смемо заборавити ни остале такмичаре који нису успели да стигну до медаље, али су показали изузетан труд и посвећеност током такмичења. Ваша храброст и упорност представљају дух нашег клуба и мотивацију за даљи напредак.

Честитамо свим такмичарима на њиховим импресивним резултатима и захваљујемо им што су наш клуб представљали на тако високом нивоу. Њихови успеси нас инспиришу да још више радимо на развоју џудо спорта и да се припремимо за будуће изазове. Нека ова постигнућа буду подстрек за све чланове клуба да наставе да напредују и остварују своје снове.

Хвала вам на посвећености и труду и нека вам ови резултати остану трајна инспирација и понос. Честитамо још једном свим нашим такмичарима на сјајној представи на Европским отвореним школским играма!

ЈЕДАН ТИМ, ЈЕДНА ПОРОДИЦА, ПАРТИЗАН!!!