Еврокуп медаље поново из црно-белог дворишта

Са поносом објављујемо још три велике медаље са европских такмичења у нашем клубу! Анастасија Богдановић освојила је друго место првог дана такмичења на Европском купу у Словењ Градецу.

Овога пута, нашем европском тиму придружио се и Војин Мандић, који је сјајним наступом освојио друго место и постао вицешампион Европског купа у Словенији. Воја је импресивно скидао скалпове најбољим такмичарима у Европи, потврђујући још једном свој врхунски квалитет и обећавајуће резултате које доноси нашем клубу.

Николина Нишавић такође је освојила сребрну медаљу овога пута. Нина нас је ове године навикла на највиша места на постољу на европским такмичењима, а и данас је била изузетно успешна. Нажалост, један тренутак непажње био је довољан да је светска шампионка претекне. Ипак, ми се не предајемо. Уверени смо да ће наши такмичари бити на висини задатка онда када највише буде требало, баш као што су то и наши кадети показали минулог викенда на Европском првенству, остваривши стопостотан учинак.

Свакако, ово је још један велики резултат и три велике медаље за наш клуб, са европских такмичења овога пута наших јуниора, што потврђује да постајемо сила како у Европи, тако и у свету.

Након кратке паузе, настављамо још јаче и снажније. Хвала свима који нас подржавају, хвала нашој управи и нашим родитељима на поверењу и подршци свих ових година. Сада је лакше када знамо да можемо и умемо, и да смо на правом путу. Парни ваљак не стаје!

ЈЕДАН ТИМ, ЈЕДНА ПОРОДИЦА, ПАРТИЗАН!!!