Богдан Величковић освојио бронзу на Олимпијади младих, Јелена Нишавић заузела 7. место!

Поносно и са великом радости обавештавамо да су наши талентовани такмичари постигли значајан успех на Олимпијади младих! Богдан Величковић је освојио бронзу у категорији до 73кг, док је наша храбра такмичарка Јелена Нишавић заузела одлично 7. место у укупном пласману.

Богдан Величковић је показао изузетно спортско умеће и упорност током такмичења. У првом мечу, храбро се суочио с противником из Молдавије, БРИНЗИ, и успешно га савладао. Иако је у другом мечу, нажалост, изгубио од такмичара из Румуније, ГЛИГЛА, то није сломило његову одлучност.

Након изазова у другом мечу, Богдан је суочио два репасажа како би добио прилику да се бори за медаљу. У првом репасажу, надмоћно је победио такмичара из Украјине, НИЕЛЗИЕВ, а у другом репасажу био је неприкосновен против такмичара из Аустрије, ПРОЕЛЛ. Његова упорност и труд награђени су и омогућили су му борбу за медаљу.

У одлучујућој борби за бронзано одличје, Богдан се суочио с изазовом против такмичара из Немачке, ИВТЦХЕНКО. Међутим, наш талентовани такмичар није допустио ни најмању сумњу у исход борбе. Сјајном игром и борбеношћу, успео је да победи и освоји предивну бронзу за наш џудо клуб Партизан!

Такође, не смемо заборавити да је наша храбра такмичарка Јелена Нишавић такође остварила запажен успех. Њен труд и борбеност омогућили су јој заслужено 7. место у укупном пласману. Честитамо Јелени на храбрости и истрајности током такмичења!

Овај изванредан успех наших такмичара представља огромну инспирацију за све у нашем џудо клубу Партизан. Честитамо Марку, Богдану и Јелени на њиховим фантастичним достигнућима и захваљујемо им што су поносно представљали наш клуб и Србију на међународној спортској сцени.

Њихова посвећеност и труд учвршћују темеље нашег клуба, и са поносом гледамо у будућност знајући да наши такмичари носе велики потенцијал за још веће спортске успехе.

Хвала вам што сте били уз нас током овог узбудљивог путовања на Олимпијади младих!

ЈЕДАН ТИМ, ЈЕДНА ПОРОДИЦА, ПАРТИЗАН!!!